Get Adobe Flash player

Teambuilding

Trænger dine medarbejdere til at blive forkælet med en sjov og anderledes oplevelse, der kan give dem mere energi og arbejdsglæde? Er i en ny afdeling der skal rystes sammen? Vil du give dine kunder en god oplevelse sammen med jeres virksomhed? Har i som virksomhed brug for at ryste posen godt og grundigt for, at se jeres arbejdsmiljø efter i sømmene?.... Så overlad dem trygt i vores hænder til en omgang teambuilding hvor dagen vil bestå af tilberedning af sushi kombineret med inspiration til jeres arbejdsmiljø.

Der vil i køkkenet blive jongleret imellem undervisning i, at lave sushi samtidigt med, at alle vil blive udfordret på deres samarbejdsevner, ansvarsfordeling og kommunikation, spædet til med inspiration omkring det gode arbejdsmiljø, leveret af SUSHILIVES arbejdsmiljøkonsulenter.

Dagen kunne se ud som følgende:

16.00 - 17.00: Velkomst med aperitif. Gennemgang af dagens opgaver og menuen.
17.00 - 19.30: Madlavning i køkkenet. Forskellige udfordringer vil blive smidt på banen              
                        under tilberedningen.
19.30-22.00:   Middag med vin, kaffe, the og chokolade og afsluttende opsamling på dagen,  
                        samt på arbejdsmiljø-inspirationsdelen.

* Men det er jeres arrangement, hvorfor planen og indholdet kan ændres alt efter jeres behov.

Der vil i løbet af dagen blive trukket på FISH-philosophys grundprincipper, kombineret med arbejdspsykologiske og antropologiske perspektiver.

Afhængig af  den enkelte kundes behov, kan det kræve et forberedende kundebesøg, hvor der foretages observation af jeres arbejdsdag, samt observation på en evt. ”problematik” for at kunne drage paralleller på selve teambuildingdagen, så I som firma, kan få mest muligt ud af det.